Bolagsinfo

Fler och fler webbplatser utvecklas numera av WordPress. Inom gebitet postningsverktyg med modifierar kod har Drupal och WordPress tagit över. De båda systemen är användbara till det mesta, men WordPress är eventuellt mer lämpat för enklare webbsidor medan Drupal har fördelar ifall man ska utveckla riktigt komplexa webbplatser.

Hitta det perfekta temat

I en jämförelse med konkurrerande CMS besitter WordPress en stor fördel. Det är nämligen oerhört lätt att ladda in ett nytt wordpresstema för den användare som vill haka på modeflugor och förbättra sin hemsida. Det existerar mängder av gratis alternativ, men vid vissa tillfällen kan det vara vettigt att betala för ett kraftfullt wordpresstema till hemsidor som är av större betydelse.

Annonser och organisk synlighet

Webben nyttjas av miljontals människor varje dag. Ditt bolag kan komma långt genom att nå ut till dessa! För att synas på internet i det långa loppet bör man planera noga. Prestandan i WordPress får en rejäl förbättring med tilläggsprogram! Betalningstjänster, hantering av email och andra saker som i normalfallet kräver programmeringskunskaper kan användas av nybörjare likväl som av proffs. Det existerar massor av alternativ, men några är en del av WordPress grundinstallation.